Saturday, 25 December 2010

Kenapa Saya Suka Oh! Media Network



Enjoy bila aku ke franpage oh!media network terutama sekali di Facebook


Laman yang pertama sekali aku jumpa sejak aku join oh!media adalah oh!artis. Seterusnya aku ikuti laman oh!tidak. dan ada lagi lagi laman yang turut aku ikuti seperti:

Kenapa warna sukakan oh!media ni antara sebabnya:
  • Perisian yang dibuatkan didalamnya up-to-date.
  • Banyak info yang berguna dalam kehidupan seharian.
  • Banyak menyedarkan golongan yang ketandusan akhlak.
  • Memberi pengajaran yang berguna kepada sesiapa mengikutinya..
  • Gambar-gambar yang dipaparkan kadangkala mencuit hati aku.
  • Dapat tahu gosip-gosip artis tempatan.



mug oh!media..jika aku menang dan dapat..bahagia rasanya..



tak pun dapat perfume ni pun jadilah..best juga..jika warna ada dapat mana-mana hadiah dari oh!media warna terima.. peminatlah katakan..


Kalau ada sesiapa yang berminat nak join jomlah.. Caranya korang bolah dapatkan kat link sini yer..


http://ohmedia.my/contest-mudah-mengenai-oh-media/


So cool tau...



picture ini yang ada di oh!media. Kalau boleh aku nak cari tempat ni dekat mana.Mana tahu boleh lepak-lepak situ kan..

3 comments:

aniep+ieqa said...

cool blog ade at BTS lar syg :)

aina^dhah said...

wah.. yeke sayang?
nanti bawak yer..huhu..

aniep+ieqa said...

na lagi dekat???
The MINES pon ade lar syg....
semalam baru je pegi..teman kawan g bli..
haha XD
jom2..
turon serdang :)