Friday, 29 April 2011

my last BBQ with you All...

aku sempat edit yang nie jer...sebab pada aku gambar nie penuh dengan cerita yang akan menjadi kenangan selamanya...
tarikh yang begitu bermakna..
28.06.08
kita berjumpa...
28.04.11
kita berpisah..
tapi persahabatan kita tidak akan putus...
selamanya menjadi ingatan kita bersama...
love you all....


Friday, 22 April 2011

my LiSt ExAm

22 April 2011 - WTE307 (Environmental Protection)

25 April 2011 - ETR300(Fundamentals oF Entrepreneuship)

28April 2011 - WTE368 ( Timber Trade)

Sunday, 17 April 2011

tHeSis PrEsEntAtiOnS

irah kelihatan bosan sudah..muka jam 12.00 malam
.
.
.
.
.
.
.
.
.

dhuan dengan bangga present...ada back up tu..ali..ali...
.
.
.
.
.
.
.
.
.

hasil projek Jamal...Arshad...Kerol....
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.

malu-malu pula yassar...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Faisal dan mat confidence tue...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

dengan penuh perasaan masing-masing nie yer...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

syu dah bosan sangat dah tu...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

merenung siapa tu irah...?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

control yer...last presenter...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

boleh sabar lagi yer....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

buat note yer shima....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

kena cool before start....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"berdebar hati saya..huhuhu"
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
presentation u all semua oki...hope thesis lulus dengan cemerlang dan baiknya...amin...~

Group 13

entah kenapa tetiba hari ni aku ingat sangat dan rindukan sangat group 13.. apa tu group 13??hehehe.. tulah group yang aku jaga sewaktu family camp pada awal semester dulu.. bila aku tengok picture balik..rindu betul waktu tu.. rasa macam nak putarkan balik je waktu tu.. aku tahu diaorang waktu tu begitu penat dan letih.. sebab aku juga pernah rasa apa yang diaorang pernah rasa.. tapi itu sudah menjadi tradisi.. apapun aku enjoy selama bersama group aku nie.. sehingga sekarang.. kalau aku terserempak dengan junior aku ni.. kami baik..


cuma aku kurang sikit dengan group aku sewaktu sebelum camp.. dan ada juga salah seorang group aku buat aku sakit hati.. siapakah dia..tak perlulah dibesarkan sebab orang tu memang tak pergi camp pun.. jadi biarlah dia.. asalkan apa yang dia buat jangan dia marah pada junior dia akan datang.. sudahlah kan..


sewaktu latihan malam kebudayaan aku tak dapat tolong mereka dan bantu.. bukan apa.. waktu tu aku ada hal yang tak dapay nak elakkan.. walaupun malam persembahan tu mereka dapat group yang agak jauh.. tapi aku cukup enjoy dengan group aku.. dan macam-macam ragam juga ahli group aku nie.. ada yang sakitlah ada yang malaslah.. ada yang pujuk aku tak joinlah..macam-macamlah.. macam nie rupanya ragam diaorang..hehehe..


walaupun tak semua nama yang aku ingat.. tapi kalau tengok muka maunya tak ingatkan..hehhee mestilah ingat... apapun lepas ni aku tak jumpa diaorang lagi.. aku harapkan diaorang dapat tamatkan diploma dengan baiknya... setiap apa yang kita lakukan bukan boleh diperolehi dalam sekelip mata.. berusaha itu yang penting... ni aku ada selitkan juga picture kenangan diaorang....


muuuu.....!!!!!!!!!


my group...


budak nakal nie...


ni pun sama budak nakal..


wakil part1...


sayang betul dengan pokok..


memang tak nak lepaskan yer..


ayu betul anak dara nie...


miss you all....


time paling enjoy...

dah nak habis..


wah..aku rasa tak sabar sangat...tinggal lagi 2minggu aku akan meninggalkan tempat belajar aku.. apakah aku akan sambung ditempat yang sama? atau memang tiada lagi peluang untuk aku berada di sini lagi?? menjadi tanda tanya nie tau... huhuhu.. rasa sayang dan rindu untuk aku tinggalkan semua nie.. penuh dengan kenangan.. rindu sangat-sangat... tapi apakan daya.. itulah lumrah kehidupan.. akan aku ingat segala kenangan aku selama aku di sini.. dengan kerenah kawan-kawan yang macam-macam ragam.. membuat aku begitu rindukan suasana itu.. walaupun perit.. itulah kehidupan yang mendewasakan kita semua... aku akan rindukan kelas aku.. AS1176C... ahli roomate aku dan ex-roomate aku.. semuanya aku rindulah...


Friday, 8 April 2011

video lagi...

video yg ni pula dari pelajar laki edit..aku tak berapa tahu siapa yang edit..ada yang cakap pesa..tak kisah sapa pun bagi aku video ni ok juga..thanks pada siapa yang buat...


video

Saturday, 2 April 2011

my new edit...

aku hanya mengambil masa 3jam untuk menyiapkan video yang agak kelaka nie.. aku buat video ni untuk dinner baru-baru nie...malu betul aku bila video ni ditayangkan...yelah aku yang edit..banyak benda yang aku rasa rosak..biasalah buat last minute memanglah jadi begitu..hope korang tengoklah yer...





video
kesilapan masuk video..yang ni baru betul...

KhusUs KahWiN...

nak update ni.. nak story sikit nie.. tadi aku pergi khusus kahwin..bukan gatal nak kahwin dah ok.. tapi tuk mengisi ilmu yang masih cetek..cuma tak sanggup tu kena bangun pagi.. tapi aku gagahkan jua untuk bangun pagi-pagi demi segulung sijil khusus kahwin.. ala kalau dah ada sijil khusus kahwin senang pada aku untuk kemudian hari.. tak payah nak ambil time keje or what.. tambahan pula yurannya tak mahal pun hanya RM50.. standard untuk pelajar lah tu... limit untuk 300 peserta sahaja... tapi jelaslah.. 2/3 daripada pendaftaran adalah wanita dah selebihnya lelaki.. yang ni aku tak nak banyak komen korang sendiri pun boleh perasan kan...hehhehe..mata aku pagi-pagi memang kecik tol.. kenapalah pagi itu.. oh sungguh mengantuk diriku ini...hari ni je ada 6slot yang diselitkan didalam khusus pada hari pertama.. setiap 2slot seorang penceramah.. nak aku sebut nama penceramahnya ke??huhuhu.. tak perlulah.. tapi yang aku boleh katakan standard ceramah bukan untuk mereka yang bakal bernikah tapi lebih diterangkan secara umum... nak kata rugi tu ada jugalah..hahhaha bukan aku dah gatal lah.. tapi sebab kita nak pergi khusus kahwin untuk dapatkan lebih knowledge.. tapi apakan daya.. mereka yang datang bukan nak nikah ontime pun.. jadi penceramah memberikan penerangan yang agak berlapik.. aku dapat rasakan kalau khusus kahwin untuk yang bakal berkahwin pasti lebih terperinci..lagipun penerangan ceramah berikan terlalu singkat.. rasanya sikit je yang aku dapat.. nak kena ambil lagi rasa macam nie,...tapi time tu ambil memang nak berkahwin,.huhuhu...tapi calon dah ada ker??hehhe...biarlah menjadi rahsia..nanti dah


sampai masa akan



tersebar jua..hahhaha... esok ada lagi 2slot sebelum menduduki exam..hahhha..aku ingatkan tak ada exam..rupanya ada juga..adeh.. kira macam masuk kelas..oh..ada yang mengantuk dan ada yang seronok..penat-penat....akan aku gahakan jua yer...