Friday, 29 June 2012

Jadual Exam

Metal and Alloy || 29 Jun 2012 || 2.45 - 4.45 p.m

Basic Physics : Electricity and Magnetism || 01 Julai 2012 || 9.00 -11.00 a.m

Introduction to Computer Programming || 10 Julai 2012 || 9.00 -12.00 p.m

Biomaterials || 15 Julai 2012 || 9.00 - 11.00 a.m.

*dan habis semua tue.. aku free untuk bercuti selama 2 bulan dengan amannya... menjalani ibadah puasa bersama ahli keluarga bersama-sama...yeeeaaa....!!! dah dua tahun berpuasa dengan keluarga semula... tak sabarnya...!!!!~

Thursday, 21 June 2012

Last Assignment will summit

Salam..

dengan rasa tak bertanggungjawab terhadap pelajaran..aku mengambil atau erti kata lain aku mencuri masa aku ini dengan menaip sesuatu di warna.... memang budak tak nak buat kerja awal adalah akulah orangnya.. apalah nak jadi dengan aku nie.. memang tak pernah sedikit pun berubah... alah tak kisahlah.. yang pasti dapat siapkan juga kira ok jugaklah kan.. nak kata test berlambak memang tak nampak test dah sekarang.. hanya menanti exam yang bakal tiba tak sampai seminggu dari sekarang nie.. wah...!!!

esok aku hanya perlu submit kan last assignment.. nasib baik assignment grouping dan dah present lebih awal..jadi hanya tumpukan pada report sahaja.. hahahaha....!!! memang pemalas betul nie.. bila dah nak terjatuh baru nak berpaut.. tunggu masa terjatuh je macam nie.. huhuhu...!!!

lepas ni aku hanya perlu tumpukan pada final yang hanya 4subjek je aku harus tumpukan.. tapi kenapa 2subjek tu terlalu dekat..aduh...!! boleh jadi mata panda China macam nie..!!!why....!!Doshite..!!!aduh..  kena pulun habis-habisan nie..huhuu...


kerana lepas beban segalanya tue..aku dapat tumpu 2bulan cuti sebaiknya...huhuu....!!Lepas nie menjadi suri rumah tangga sepenuh masa selama 2bulan...wahh...!!! parah-parah..!!need do something...huhuhu...

Our Nihongo Project...


video

Wednesday, 20 June 2012

Bila Kak Fatin Meningkat Usia....

o-tanjobi gozaimasu kak Fatin ke-23
birthday girl...(k.Fatin)


pelik-pelik...

sue with her sweet hear..(ayie)

happy girl..

blur girl..


yeee....aaaa...!!!

"Happy Birthday to You..."

cepatlah potong kek..lapor dah nie..

sekilas lalu sahaja

Salam..
sudah terlalu lama aku tak update blog/warna aku nie..bersawang-sawang dah dibuatnya... maklumlah kesibukan melanda aku tika saat ini.. jadi kesempatan untuk menaik taraf warna tiada kesempatannya.. harap yang ini dapat aku lakukan..

tapi apakan daya... aku terlalu sibuk dengan pelajaran..ni pun dah minggu terahir belajar..tapi ada je kerja yang belum di selesaikan lagi..aduh..risau juga lah dengan semua nie..huhuhu..minggu depan dah start exam...apakah aku ni sudah bersedia tok menghadapi exam yang bakal aku lalui nanti nie..hahhaha..masuk ke selama 14minggu aku belajar nie..hahaha..entahlah.. aku fikir tak sabar nak cuti 2bulan...huhuhu....

nantilah aku cerita lagi..sibuk-sibuk..degree ni lagi sibuk dari diploma...diploma boleh juga aku main-main..hahhaa...ni nak main-main..hahaha..tengok jelah keputusannye macam mana,...mengecewakan..=(