Thursday, 2 February 2012

today is my day..

 


salam..

02.02.1990...

aku telah dilahirkan di Hospital Tengku Ampuan Rahimah Klang..

02.02.2012...

hari ini.. aku telah 22tahun hidup di muka bumi ALLAH S.W.T yang sungguh indah ini.. aku bersyukur pada ILLAHI aku masih diberikan kehidupan dalam mencari kebahagiaan dan keredhaan dalam hidup..

pada usia yang cukup bermakna bagiku.. begitu indah harinya.. tanda ingatan yang cukup bermakna bagiku.. AYAHNDA ku..iaitu MOHD HATA BIN SALLEH mengucapkan ulang tahun kelahiran kepadaku.. terima kasih kerana masih sabar denganku.. CT cukup gembira menjadi anak kepada MOHD HATA dan MAIMUNAH.. tapi abah dan mak tiada CT di dunia nie.. terima kasih buat MAK sebab telah melahirkan CT kedunia ini.. Pengorbanan yang telah mak buat tidak mampu untuk CT membalasnya..hanya ingatan CT sebagai anak tidak akan putus..=) .. tidak semua ibu yang melalui kepayahan itu.. MAK adalah yang terbaik.. kesabaran dalam melahirkan CT walaupun bukan secara normal.. tapi itu cukup bermakna sehingga CT telah menjadi seperti sekarang.. semua pengorbanan MAK dan ABAH takkan CT lupakan.. CT SAYANG SANGAT-SANGAT MAK DAN ABAH.. terima kasih untuk semuanya.. kasih sayang yang sedikit pun tak pernah lentur..LOVE YOU SO MUCH.....

pada kawan-kawan yang wish aku dekat handset aku ucapkan terima kasih banyak-banyak..ingat juga korang dekat tarikh lahirku.. hadiah yang cukup bermakna buatku adalah ingatan teman buatku..terima kasih teman-temanku... dan tak lupa juga pada kawan-kawan yang wish dekat FACEBOOK.. terima kasih banyak-banyak.. itu juga cukup bermakna buatku.. friends 4ever yer..=)

kalau nak cakap pasal hadiah yer?? hahahha.. takde hadiah pun.. alah tak kisah pun takde hadiah pun.. dah besar pun kan..hehhehe.. bukan hadiah yang aku inginkan tapi tulah ingatan dari insan yang tersayang.. itu je yang amat aku harapkan..terima kasih buat insan yang tersayang sebab wish pada aku.. aku amat hargainya..=)

yang pasti nak celebrate dengan ahli keluarga aku...di mana yer..hahahha.. yang pasti aku akan ke selatan.. wah.. tak sabarnya nak ke sana.. bercuti di sana pula..so excited nie..kihkih... biar pun lambat asalkan ada kenangan..huhuhu..

4 comments:

LiTtLe IeQa said...

happy belated burfday dear!~
semoge panjang umo n dimurahkan rezeki~

p/s:sorry lambat wish.seriously busy with lots of work!End up, tiap2 ari : g keje, balik keje, mndi, mkn, tydo..too tired facing the laptop everyday..lol :D

ainaliyana said...

thanks my dear..its oki... tak kisah pun.. rindu tau nk jumpa awk..

LiTtLe IeQa said...

bile la na jmpe kan..bz memanjang..law ade at s.alam tyme weekend, halo2 la me kay..if no hal, ley je dtg sane :)

ainaliyana said...

insyallah my dear...takde masalah lah.. lagi pn sem baru nie saya dok luar... bolehlah dtg melawat sy nie ea..=)